Over Geldbank.be

Geldbank.be is een vergelijkingswebsite voor financiële producten. Met deze site hebben we als doel zoveel mogelijk kredietvormen die beschikbaar zijn via het internet te verzamelen op een manier waarop U als consument er voordeel kan uit halen. Wij hopen dat U dankzij onze website de beste tarieven en rentevoeten vind voor het product naar keuze. Alle producten worden volledig onpartijdig verzameld en geplaatst zodat U deze zonder problemen kan vergelijken.

De juistheid van de informatie op geldbank.be

Alle producten, rentevoeten en tarieven worden op regelmatige tijdstippen gecontroleerd. Het kan zijn dat een aspect van het product verandert wordt door de aanbieder zonder dat wij dat direct in de gaten hebben. Daardoor kan het zijn dat een product eventueel informatie bevat die niet 100% correct is. Indien U dit opmerkt kan U ons altijd contacteren zodat wij na onderzoek de informatie op geldbank.be kunnen corrigeren.
We streven ernaar om alle informatie zo up-to-date mogelijk te houden.

Wie zit er achter Geldbank.be?

Geldbank.be is een vergelijkingswebsite voor leningen en kredietkaarten. Ik krijg veel berichten van mensen die een lening willen. Ik heb zelfs mensen die tot aan mijn deur zijn gekomen omdat ze dachten dat Geld Bank een kredietverstrekker is. Dus nogmaals, op geldbank.be kan je kredieten vergelijken, maar geldbank.be is geen kredietverstrekker. Mijn adres staat hieronder enkel om aan te tonen wie achter deze website zit. Gelieve niet tot aan mijn adres te komen om een lening aan te vragen.

Kredietemiddelaar

Timmy Deleu
Zonnebeekseweg 2B 1A
8900 Ieper
BTW-nummer: BE0889148718
Email : Contact Pagina

Schrijvers: Patrick Wessels, Timmy Deleu
Eindredactie: Timmy Deleu

Toezichthouders:

FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie, Algemene directie Controle en Bemiddeling – Front Office – NGIII Koning Albert II Laan 16 3e verdieping te 1000 Brussel


Grotere kaart weergeven