Beobank

De kredietkarten van Beobank

Beobank begrijpt dat ze met een breder assortiment aan producten en diensten beter op ieders behoeften kunnen inspelen.

Beobank biedt niet minder dan 12 diverse kredietkaarten aan, van Visa tot Mastercard, van €5 tot €150 per jaar, als basis of met vele verzekeringen en voordelen.

Beobank heeft ook voordelen voor reizigers opgenomen, met een Bonus Miles aanbod en een reisverzekering. Bijgevolg is deze kaart is zeer interessant als u minstens een paar weken per jaar reist. 

En voor wie zijn of haar kredietkaart regelmatig gebruikt, heeft Beobank gedacht aan een Cash-Back-aanbieding, een permanente korting op al uw aankopen en zelfs uitgebreide garanties!

Een ander belangrijk voordeel, om een kredietkaart te krijgen bij Beobank is dat u geen zichtrekening bij hen hoeft te hebben (hoewel het gratis is, zou het zonde zijn om er geen gebruik van te maken).

De kredietkaarten van Beobank in een notendop

Beobank Extra World Mastercard

Beobank World Travel Mastercard

Beobank Mastercard Classic

Beobank Neckermann World Mastercard

Beobank Q8 World Mastercard

Beobank Visa internet Cashback

Carte Beobank Visa Club

Carte Beobank Visa Student

Moet ik een Beobank klant zijn om een kredietkaart te krijgen?

Nee, u hoeft geen Beobank klant te zijn. U kunt de kredietkaart aanvragen terwijl u uw rekeningen bij uw huidige bank behoudt.

Moet ik met de Beobank kredietkaart alles in één keer terugbetalen?

U heeft twee opties:

  • U betaalt het allemaal in één keer terug en zonder rente.
  • U betaalt elke maand terug, in dit geval is er een minimum van 1/18e of 1/20e van het uitgegeven bedrag dat moet worden terugbetaald met een minimum van 25 €.

Kan ik een groter krediet krijgen?

Ja, maar uw verzoek zal worden herzien voordat u een positief antwoord ontvangt. U kunt een verhoging van uw kredietfaciliteit aanvragen via het formulier van Beobank.

Kiezen voor Beobank Visa of Beobank Mastercard?

De 2 kaarten zijn uiteindelijk vrij gelijkaardig en worden in meer dan 150 landen aanvaard. De meeste winkels accepteren beide. Het is aan u om de zaken op te merken die vaak het verschil maken, vergelijk de kredietkaarten nu.