Kosteloos een scootmobiel lenen bij De Verbinding

10 Nov, 2015 | Krediet Nieuws

Scootmobiel lenenDe Verbinding maakt het mogelijk om gratis een scootmobiel te lenen, om die uit te proberen of daar tijdelijk gebruik van te maken. De Verbinding is een instelling in Zetten die vanaf maandag 9 november gaat gelden als een uitleenpunt voor scootmobielen. Steeds meer mensen hebben hier behoefte aan. De kosten van een scootmobiel kunnen flink oplopen, waardoor er behoefte is aan een uitleenpunt waar mensen gratis terecht kunnen. Op 9 november vindt er om 10:00u een officiële opening plaats door wethouder Ron van Hoeven, samen met vertegenwoordigers van de stichting de Loohof en stichting Samen. Samen zorgen ze ervoor dat het mogelijk is om er scootmobielen uit te proberen of daar vragen over te stellen.

Scootmobiel uitproberen en vragen stellen

Met name deze mogelijkheid om scootmobielen uit te proberen zal veel mensen aanspreken. Er bestaat veel verschil tussen de verschillende modellen, waardoor het soms lastig is om tot een keuze te komen. Met name mensen die geld lenen om een model aan te kunnen schaffen doen er verstandig aan om eerst eens een proefrit te maken. Uiteraard is het daarnaast mogelijk om vragen te stellen over de scootmobielen, om na te gaan welk model het best geschikt is.

Gratis scootmobiel lenen voor een dag of dagdeel

Iedereen met een rijvaardigheidspasje heeft er de mogelijkheid om gratis een scootmobiel te lenen en daar gedurende een dag of een dagdeel gebruik van te maken. Gaat u met uw ouders een dagje uit of heeft u een belangrijke afspraak waar zij zonder ondersteuning niet kunnen komen? Het is in dat geval mogelijk om gratis een scootmobiel te lenen en tijdelijk voor meer mobiliteit te zorgen. De verwachting is wat dat betreft dat veel mensen hier de komende periode gebruik van zullen maken.

Geld lenen voor een scootmobiel

Wilt u geld lenen voor een scootmobiel, bijvoorbeeld om een model aan te schaffen waar u gedurende een dag of een dagdeel gebruik van heeft kunnen maken? U kunt daarvoor een persoonlijke lening gebruiken, waarvan u de verschillende aanbieders online met elkaar kunt vergelijken. Het is de moeite waard de verschillende kredieten te vergelijken op basis van bijvoorbeeld de rentevoet. Dit levert een scherpe aanbieding op, zodat u de scootmobiel zo voordelig mogelijk kunt rijden. Uiteraard kunt u online ook tal van andere kredieten met elkaar vergelijken om een goed beeld te krijgen van wat er beschikbaar is.

Sluit nu direct je lening afklik hier
+