Hoe een voorraad auto te kopen en een betere korting krijgen?

En als ik u vertel dat u dezelfde auto kunt hebben, met dezelfde opties, maar minder betaalt omdat het een voorraadauto is. Wie had gedacht dat een Poolse fiat, geen Italiaanse, u minder kon kosten dan wanneer u hem bij een Belgische garage bestelde. Dit zijn de voordelen van een Europese standaard voor voertuigen en een slapende voorraad van bijna 500.000 auto’s. De importeur hoeft alleen de taal van de boordcomputer voor u te veranderen. Wij leggen uit hoe het werkt!

Beste stockcar korting - titel

Directe online autoconfiguratie, een goed vergelijkingspunt

Tegenwoordig hebben de meeste fabrikanten Tesla gekopieerd door directe online aankoop mogelijk te maken. Maar de eerste stap is de configurator.

Bijna elk merk biedt een online voertuigconfiguratie aan. U kunt nu honderden configuraties van uw favoriete auto testen, van motor tot kleur tot wielontwerp.

Zodra je je droomauto hebt geconfigureerd, print of stuur je een overzicht van je keuzes en wordt de uiteindelijke prijs getoond als referentiepunt.

Is dit dezelfde auto die in buitenlandse aandelen zit?

Zoals in de inleiding vermeld, gelden er nu Europese veiligheidsnormen.

Dit zijn voertuigen die uit dezelfde fabriek komen, gemaakt met dezelfde materialen, dus de auto’s zijn identiek! U kunt dus een beroep doen op een autoagent, die u vrij gemakkelijk op het net kunt vinden. Wij nodigen u echter uit om prijzen te vergelijken en de concurrentie te spelen. En afhankelijk van de periode, bekijk de soms onklopbare promoties op de autoshow, we hebben ze voor u op een rijtje gezet.

Diensten voor zelfstandigen en bedrijven

Als u als zelfstandige of in een bedrijf werkt, zult u waarschijnlijk een auto leasen of huren. Sommige bedrijven, zoals CarFin, hebben hier hun beroep van gemaakt en kunnen u een kant-en-klare service bieden, waaronder

  • het vinden van het gewenste voertuig in recordtijd het onderhandelen over
  • het leasecontract met spelers als BNP, Leaseplan, Athlon, enz.
  • goedkopere all-risk verzekering
  • levering van het voertuig bij u thuis inbegrepen

– Enerzijds vindt u, als het bestaat, het voertuig uit voorraad volgens uw wensen (merk, opties, kleur, enz.), anderzijds zijn er alleen de documenten die u moet ondertekenen.

Ik deel het op :

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door u te abonneren op de Geldbank nieuwsbrief ontvangt u tips, adviezen en informatie over :

Logo Geldbank détouré h-65px