Geld lenen voor een WK trip naar Brazilië

18 Dec, 2013 | Krediet Nieuws

lenen voor wk in BraziliëWilt u graag de Rode Duivels aanmoedigen tijdens hun wedstrijden in Brazilië, tijdens het komende WK? Boek dan direct een ticket naar Zuid-Amerika, inclusief de kaarten voor de wedstrijd. Heeft u het geld voor de reis op dit moment niet liggen, maar wilt u het WK aan de andere kant voor geen goud missen? Maak dan gebruik van een privélening, die onder andere Belfius speciaal voor het WK aanbiedt. De bank zorgt er daarmee graag voor dat iedere fan de mogelijkheid heeft om de sterren te zien schitteren.

Privélening voor de trip

Belfius heeft een speciale privélening ontwikkeld voor de trip, waardoor u de mogelijkheid heeft om de kosten te financieren. Het is met name de vliegreis naar Brazilië die er samen met de kosten voor het hotel aldaar voor zorgt dat de totale som aardig op kan lopen. Uiteraard kunt u ook besluiten een deel van de kosten te financieren en verder gebruik te maken van uw spaargeld. U zorgt er op die manier voor dat u erbij kunt zijn als de Rode Duivels het veld betreden, ook wanneer uw spaargeld momenteel nog niet toereikend is.

Rentevoet en looptijd

Kijk bij het afsluiten van de geldlening voor de trip naar het WK in Brazilië in ieder geval goed naar de kosten. Wat is de rentevoet die Belfius u in rekening brengt en wat zal de looptijd bedragen? Het zijn deze twee elementen die bepalen wat de trip naar Brazilië u uiteindelijk zal kosten. U kunt de kosten spreiden over bijvoorbeeld 42 maanden, maar houdt er dan rekening mee dat het volgende WK zich alweer ongeveer aan zal dienen. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat de trip u een geweldige ervaring op zal leveren.

Vergelijk leningen

Wilt u graag een privélening afsluiten om de reis te maken, maar goed op de rentevoet en looptijd letten? Vergelijk dan ook de leningen van andere geldverstrekkers, zodat u een afweging kunt maken. Het is bovendien altijd verstandig om een vergelijking uit te voeren, waarmee u ervoor zorgt dat u goed op de hoogte bent van het Jaarlijks Kosten Percentage, het JKP. In combinatie met de looptijd bepaalt dit de uiteindelijke kosten. Vergelijk de kosten met het plezier dat u zal hebben van de reis en bepaal op basis daarvan of u erbij zal zijn als de Rode Duivels na jaren weer aantreden op het Wereldkampioenschap Voetbal in Brazilië.

Foto door Afrika

Sluit nu direct je lening afklik hier
+