Geld lenen om dure leningen te herschikken

Dure leningen herschikkenWilt u geld lenen, om uw huidige dure leningen te herschikken? Maak gebruik van de volgende stappen, om er op een relatief eenvoudige manier voor te zorgen dat u meer overzicht over de situatie krijgt en u waarschijnlijk minder rente gaat betalen. Dat betekent dat de kosten van het krediet terug zullen lopen, terwijl u er dankzij het overzicht gemakkelijker voor kunt zorgen dat u de aflossingen en rentebetalingen op tijd doet.

Overzicht van kredieten

Wilt u geld lenen om de dure leningen te herschikken? Dan is het allereerst van belang om voor een overzicht van de lopende kredieten te zorgen. Waar heeft u op dit moment een krediet lopen en hoe ver bent u met het aflossen daarvan? Zet de verschillende overeenkomsten op een rij en probeer tot een goed beeld te komen van de schulden die nog open staan. Veel mensen die geld lenen weten niet goed wat ze waar hebben geleend en komen daardoor uiteindelijk in de problemen. Maak een overzicht en schrijf alles netjes op, zodat u precies weet welke bank u welk deel van welke schulden terug dient te betalen.

Vraag een nieuwe lening aan

Tel de verschillende bedragen die u nog terug dient te betalen bij elkaar op, om tot het totaal te komen waarvoor u een nieuwe lening af wilt sluiten. U dient het bedrag van de verschillende leningen samen te lenen, om deze in een keer af te kunnen lossen. Houd er echter rekening mee dat het niet altijd mogelijk is om alle kredieten in één keer terug te betalen, er is in sommige gevallen sprake van een boeterente. U kunt dit nalezen in de voorwaarden en de kosten hiervan meenemen in de totale afweging, door dit af te zetten tegen de besparing die u kunt realiseren. Vervolgens kunt u een nieuwe lening aanvragen, voor het bedrag dat u nodig heeft om de overige leningen af te lossen.

Overzicht en kosten

Heeft u de nieuwe lening aangevraagd om de overige leningen af te kunnen lossen? Geef de kredietverstrekker aan dat u het doel heeft hier één lening van te maken, zodat u het overzicht heeft over het geheel. De kans is groot dat de kosten uiteindelijk lager uit zullen vallen, op basis van een scherpere rente. Het geld lenen om dure leningen te herschikken zorgt er wat dat betreft voor dat u meer overzicht heeft en minder geld kwijt bent aan de kredieten.

Ik deel het op :

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang:

Logo Geldbank détouré h-65px