Betalen in België

Betalen met debet- of kredietkaarten? Vergelijk betaalproducten om alle uw dagelijkse betalingen uit te voeren en vind het beste tarief !

Betalen - title

Efficiënte betaalmiddelen voor het dagelijkse gebruik

Het is absoluut essentieel om over efficiënte betaalmiddelen te beschikken voor al uw dagelijkse transacties. We denken onder andere aan een bankkaart of debetkaart om uw boodschappen in de lokale winkels te betalen, een kredietkaart van Visa of MasterCard om op restaurant te betalen, om online te shoppen of diezelfde kredietkaart om zorgeloos op vakantie te gaan…, maar we denken ook aan een goede zichtrekening die u gemakkelijk online kan beheren. Beschikt u over al deze betaalmiddelen, dan beschikt u over het ideale betalingsarsenaal.

De Kredietkaart

De kredietkaarten van Visa of MasterCard, de klassieke kredietkaart, of een prepaid kredietkaart om veilig online te shoppen.

De Zichtrekening

Vergelijk en selecteer de beste zichtrekeningen en de aan deze rekeningen gekoppelde bankkaarten. Bespaar nu!

Al deze betaalmiddelen worden zowel door de traditionele banken aangeboden als door de online banken (dus de banken die geen agentschappen hebben). Sommige instellingen eisen dat al de financiële producten bij hen worden genomen, andere instellingen hanteren veel flexibelere regels.