KissKissBank - een blik op dit participatieve platform

KissKissBankBank, opgericht in 2009, is een participatief financieringsplatform voor de realisatie van creatieve, ondernemende en associatieve projecten via donaties of voorbestellingen.

De diensten van het crowdgiving platform KissKissBank

Op KissKissBank kun je deelnemen aan de financiering van projecten in 18 verschillende categorieën: muziek, ecologie, solidariteit, strips, boeken, mode & design, ambachten, landbouw, voeding, sport, kunst & foto’s, technologie, gezondheid & onderwijs, erfgoed, games, film & video, theater, journalistiek en dans.

Er zijn 3 manieren om financieel bij te dragen aan een project:

  • De gratis donatie: u steunt het project van uw keuze zonder daarvoor een vergoeding te verwachten.
  • Schenking in ruil voor een gift: als het project slaagt, krijgt u een gift terug die verband houdt met het financiële project. Dit kan een CD zijn, een T-shirt, groenten, enz. Deze beloningen zijn meestal aangepast aan het bedrag van uw bijdrage.
  • Voorverkoop: om hun collectie tot een succes te maken, kunnen makers kiezen voor een voorverkoopsysteem. Om de voor hun project benodigde middelen te verzamelen, moeten zij een bepaald aantal posten plannen gedurende een door henzelf vast te stellen periode (maximaal 60 dagen). De voorverkoop wordt vaak gebruikt door ontwerpers die een merk willen lanceren, een prototype willen testen of kaartjes willen verkopen voor evenementen.
Logo look fin

❤️ FAVORIETE

LOOK&FIN

Investeren in participatieleningen in Belgische en Europese bedrijven in diverse sectoren

Mozzeno logo

❤️ FAVORIETE

MOZZENO

Beleggen in Belgische projecten via verschillende soorten indirecte leningen op afbetaling

De stappen van een crowdgiving op KissKissBank

Projectvoorstel: Makers stellen een doel vast dat overeenkomt met het minimumbedrag dat zij nodig hebben om hun project te realiseren. Dit doel kan een budget zijn (een bedrag in euro’s dat moet worden bereikt) of een aantal te verkopen artikelen.

Het project kiezen: als potentiële investeerder kunt u beginnen met naar de projectpagina van uw keuze te gaan en de details te bestuderen.
De match kiezen: Zodra u het project hebt geselecteerd, kunt u het type match kiezen dat u wilt.

Afsluiting van de investeringscampagne en evaluatie: alle campagnes worden afgesloten na een periode van 1 tot 60 dagen. Als het doel niet is bereikt, wordt u volledig terugbetaald.

Alles of niets

Alle projecten werken op een alles of niets basis. Dit betekent dat de maker 100% van zijn doel moet bereiken om het geld terug te krijgen en de vereiste tegenhangers te produceren. Uw bijdrage is veilig en u kunt deze tot 48 uur voor het einde van de opgegeven projectperiode annuleren. In geval van annulering wordt u volledig en kosteloos terugbetaald.

KissKissBankBank in cijfers

  • 133.600.460 € aan opgehaalde middelen sinds de start ervan
  • Een gemeenschap van 2.592.532 leden
  • 27.193 succesvolle projecten
  • 72% succespercentage
  • 64 gemiddelde bijdrage

De kosten

Registratie bij KissKissBank is gratis en er worden geen kosten in rekening gebracht aan beleggers.

Dit platform wordt uitsluitend gefinancierd door de makers van de projecten aan wie zij, in geval van succesvolle financiering, een commissie van 5% op het ingezamelde bedrag en 3% voor administratieve kosten in rekening brengen.

Veiligheid

Het KissKissBank platform is gereguleerd door de Franse autoriteiten.
KissKissBank voldoet aan alle verplichtingen van de General Data Protection Regulation (GDPR).

Meningen over het crowdgiving platform KissKissBank

KissKissBankBank is een gereguleerd platform waarmee je projecten kunt steunen die voor jou belangrijk zijn.
U kunt kiezen voor financiering van projecten in niet minder dan 18 verschillende categorieën.

Met KissKissBank neemt u, naargelang uw middelen, deel aan de ontwikkeling van creatieve en innovatieve projecten en ontvangt u in ruil daarvoor een gepersonaliseerd geschenk dat verband houdt met het project dat u financiert (behalve in het geval van een gratis donatie).

Meningen van internetgebruikers

Kisskissbankbank & co
4.0
Gebaseerd op 62 beoordelingen
Powered by google
Pauline drionPauline Drion
07:01 08 Nov 22
Platform, service en opvolging bovenaan!!!Alles is vanaf het begin duidelijk. Ik had nogal haast met de deadline en mijn contactpersoon luisterde, paste zich aan aan mijn wensen en mijn deadline en gaf me het juiste advies rekening houdend met mijn verzoeken. Gedurende het hele proces en zelfs daarna is de opvolging supersnel en echt perfect. Bedankt voor je werk!!
Anthony gontierAnthony Gontier
06:55 19 Apr 22
Ondanks vragen en scherpe verwachtingen, bevonden we ons op ons project in een imago- en promotiewedstrijd met andere even lovende projecten. De zichtbaarheidsmechanismen worden echter een beetje oververkocht door de supportmanager die u vervolgens aankondigt dat ze aan anderen zijn toegewezen. We moesten ook de geautomatiseerde mechanismen van het platform doorstaan ​​die het gepersonaliseerde beheer van elk project beperken en die ons dwingen bepaalde interne strategieën te heroverwegen.Onze crowdfunding is echter goed verlopen en we hebben de doelen behaald. Deze tool is verre van perfect, maar is een goed platform.
Agathe-claudiaAgathe-Claudia
10:05 09 Feb 22
Zeer goed platform om zijn crowdfunding te lanceren!We werden geadviseerd door Antoine Besnier, die ons tijdens onze campagne waardevol advies heeft gegeven.We zijn blij dat we ons doel hebben kunnen bereiken en zelfs hebben kunnen overtreffen!
Anne poignantAnne POIGNANT
12:27 16 Nov 21
Geslaagde campagne dankzij het goede advies van Antoine, onze contactpersoon die altijd bereikbaar is. Het is echt een geweldig avontuur dat ons ertoe aanzet onze grenzen te verleggen! Ik kon ook de aantrekkelijkheid van mijn project testen. Kortom, alleen maar positief en vooral veel geleerd!
Omégamma contactOmégamma Contact
19:10 15 Nov 21
Zeer gemakkelijk te gebruiken. Er moet echter van meet af aan worden vermeld dat een minderjarige het geld niet kan ontvangen, zelfs niet als hij eigenaar is van een wettelijk erkend bedrijf. Ik liep inderdaad achter met mijn campagne vanwege de vertragingen veroorzaakt door leeftijd, terwijl ik het in het begin niet wist.
Romain charlesRomain Charles
20:35 13 Oct 21
Ik heb deelgenomen aan 7 campagnes...5 ging goed en ik heb de beloningen voor de andere 2 niet ontvangen. Het kan gebeuren in de massa van beheerde projecten, maar ik vind het moeilijk te begrijpen dat dit geen probleem is voor het platform....
Js_loader

Een project financieren op KissKissBank - Contacteer ons

Om alle te financieren projecten op KissKissBank te ontdekken en deel te nemen aan hun financiering, klik hier.

Neem contact op met

Het KissKissBankBank platform is eigendom van en wordt beheerd door KissKissBank & Co.

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met KissKissBank & Co per e-mail op contact@kisskissbankbank.com of per telefoon op +33145238581 .

KissKissBankBank & Co
34, rue de Paradis
75010 PARIJS
Frankrijk

Website: https://www.kisskissbankbank.com/fr

Door u te abonneren op de Geldbank nieuwsbrief ontvangt u tips, adviezen en informatie over :

Logo Geldbank détouré h-65px