Records Credits

Record Credits is een Belgische kredietverstrekker gespecialiseerd in kredietbemiddeling, gericht op particulieren en zelfstandigen. Het bedrijf is aanwezig in heel België, maar ook in het Groothertogdom Luxemburg. Het is een dochteronderneming van ING België, waardoor het kan steunen op een solide financiële basis.

Record Credits biedt persoonlijke service ondersteund door een netwerk van 650 ervaren onafhankelijke makelaars.

Lening op afbetaling

De lening op afbetaling is een persoonlijke lening waarvoor geen bewijs nodig is. Hiermee kunt u uw wensen laten uitkomen, of het nu een nieuwe computer, een nieuwe huiskamer of hobby is. In plaats van uw financiën uit balans te brengen, kunt u met een lening op afbetaling de terugbetaling van uw aankoop spreiden. Het begint vanaf € 1.300.

Record Credits biedt u een schuldsaldoverzekering zodat u geen enkel risico wilt nemen bij onverwachte gebeurtenissen.

Lening van voertuigen

Met de autolening kunt u uw auto of motor voor maximaal drie jaar financieren zonder aanbetaling. Het is verkrijgbaar vanaf € 2.500, -. U kunt ook kiezen voor een looptijd van maximaal 60 maanden (motor) of 84 maanden (auto), afhankelijk van het geleende bedrag om uw voertuig aan te schaffen.

Renovatielening

Met de renovatielening kunt u uw woning verbeteren en verfraaien. U beheert naar eigen inzicht de verdeling van uw lening tussen de aanschaf van materialen en de prijs van arbeid.

De renovatielening begint vanaf € 2.500, – en u betaalt geen administratiekosten. De looptijd is tussen 6 en 120 maanden.

Energielening

Met de energielening kun je investeren in isolatiewerkzaamheden of in het veranderen van de verwarmingsinstallatie. Je gaat lenen om je werk te doen, maar je gaat besparen op je energierekening. Als u in aanmerking komt, kunt u van de gelegenheid gebruik maken om staatsbonussen of regionale bonussen aan te vragen om uw werk te financieren.

Je hebt de mogelijkheid om je tegoed deels te gebruiken voor energiezuinige conversies – minimaal 50% van het geleende bedrag – en deels voor andere conversies, zoals een nieuwe keuken of badkamer.

Woonkrediet

De woonkrediet is bestemd voor de aankoop van uw woning. De looptijd van de lening is flexibel en varieert tussen 5 en 30 jaar. Aflossing vindt plaats op maat, afhankelijk van uw persoonlijke financiële situatie. De adviseurs van Record Credits helpen u bij het vinden van de beste balans tussen de looptijd en het bedrag van de maandelijks af te lossen betalingen.

Record Credits biedt een unieke prijsformule op de markt met een woonkrediet in 12/5/5 cap 3. Uw tarief blijft twee jaar langer vast dan met de 10/5/5 formule en de tariefverhoging beperkt tot 3 %.

Hypo Plus-krediet

Credit Hypo Plus is bedoeld om de bijkomende kosten te dekken wanneer u onroerend goed koopt of erft. U moet inderdaad notariskosten betalen, evenals erfbelasting.

Record Credits biedt u een onveranderd tarief voor de duur van de lening, zonder vergoeding voor hergebruik. Als u een aanbetaling financiert, kunt u het krediet aflossen met uw hypotheek. U hoeft dan geen herplaatsingsvergoeding te betalen.

U heeft de mogelijkheid om de Hypo Plus-formule aan uw krediet te koppelen, waardoor u de aankoop van de woning van uw dromen bevestigt zodra het krediet is geaccepteerd.

Hypo Light-lening

De Hypo Light-lening is bestemd voor de aankoop van onroerend goed wanneer u al eigenaar bent. Hiermee kunt u een tweede huis, grond, garage enz. Verwerven. Hiermee kunt u uw aankoop direct bevestigen en krijgt u een aantrekkelijk tarief dat gedurende de hele looptijd ongewijzigd blijft.

Overbruggingskrediet

Met de overbruggingslening kunt u uw nieuwe woning verwerven, zonder te wachten tot de vorige is verkocht. Het is de “brug” tussen uw twee woningen voor een periode van maximaal 24 maanden.

Contact

Marnixlaan 24 – 1000 Bruxelles

Hypothecaire lening

Vergelijk banken
Krijg DE beste rente!
GRATIS